Hej igen!

Hoppas allt är bra med Er!
Här kommer en bild på kortisonbrickan som vi skickar ut till alla medlemmar i Svenska Addisonföreningen i dagarna. Håll till godo;) Martin

Jag funderar, funderar och funderar på hur man ska få in bidrag till föreningen! Denna månad har vi fått in 30:- och då i samband med att vi lottar ut ett presentkort ifrån ExtraFilm.se. Vi har även fått in 600:- i samband med en gåva ifrån en begravning.

 Har någon ideer får ni mer än gärna lämna dom... Att annonsera i tidningar är ingen idé eftersom det skulle ruinera kontot.

Nu hoppas jag på att försäljningen av våra nya T-shirtar ska gå bra! Varje t-shirt kostar 179:- och då tjänar föreningen 25:- på varje t-shirt. Målet med dessa är att göra logotypen och webbadressen kända (dessa är tryckta på tröjan) och även att få in några kronor till föreningen. Nedan ser ni ryggtrycket till vänster och brösttrycket till höger. Under veckan ska vi fotografera tröjorna hos www.bennyottosson.com och publicera dem på addison.se   /Martin

Hej Addisonare och alla andra!

Är det någon av er som lider av brist på B12? Berätta gärna mer om det.

Det är viktigt att synliggöra andra åkommor man kan drabbas av när man lider av en autoimmun sjukdom. Har man nyligen drabbats av en sjukdom som Addisons kan det vara till oerhört stor hjälp att få information runt det. Visst kan man läsa om symtom på internet, men det blir en helt annan sak när man får höra en berättelse direkt från livet. Från en verkligen person.

Sköt om er allihopa!

Kom också ihåg att ni kan maila mig (caroline@addison.se) och/eller Martin (martin@addison.se) om ni har några frågor. Vi ska göra det vi kan för att ge så bra svar som möjligt!

//Caroline