I Amelia nummer 23 finns en artikel där jag är deras vardagshjälte! Detta p.g.a min addisonhistoria. Ta del av artikeln alla "addisonare" och känn er som vardagshjältar allihopa!


Idag har jag och min sambo Malin som tidigare sköt redovisningen i föreningen varit hos en redovisningskonsult. Vi har lämnat över allt pappersarbete för föreningen eftersom vi inte har den/de timmarna som krävs varje vecka längre. Det känns bra med den avlastningen. Det är ytterligare ett sätt att visa att vi är noga med att allt sköts på rätt ifrån föreningens sida.
Trevlig helg på Er!
/Martin
Det är otroligt roligt att Svenska Addisonföreningen har växt så snabbt. De två senaste veckorna har vi fått några nya medlemmar. Tiden att sköta och ta hand om föreningens bokföring har krympt då vi fick en dotter i förra veckan. Det gör att vi kommer att lämna över all bokföring till en revisor i morgon fredag.

Vi kämpar som vanligt på för att sprida kunskap och information om vår sjukdom. Vi letar även efter olika alternativ för att få in bidrag till föreningen.

Med hopp om en fortsatt fin dag!
/Martin