Hej på er!

Hur har ni det i decembermörkret? Vad jag har förstått så är det många av oss med Addisons sjukdom som nu tagit vaccinet mot svininfluensa. Hur har ni reagerat? Själv reagerade jag inte alls, inte mer än att armen blev lite öm. Men det var ingen fara tycker jag.

Annars är det väl dags för snön att komma nu? Vet att det kommit en hel del norrut, skicka vädergudarna hit, be dem släppa lite snö över Sundsvall också. Annars kan ju inte tomten komma fram med sin släde! Ellerhur?! :)

4 kommentarer

Cecilia

03 Dec 2009 14:42

Jag har tagit den första och ska ta den andra sprutan nästa vecka. Jag blev kanondålig i 24 timmar sen var jag pigg igen.har fin frost och minusgrader i Uppsala nu men vill gärna ha ett tjockt täcke snö :D

Maggi

03 Dec 2009 22:04

jag blev öm i armen några dagar efter sprutan endast. Tar inte spruta nr 2 efter besked av min läkare, har istället tagit den vanliga influensasprutan, säsongs influensan, kände inte av den alls.

Lite snö nu så det blir ljusare och känner av att det ska bli jul önskas, kylan kom igår och det är frost på backen. Mörkret är jobbigt.

Ha de

Maggi

Karina

04 Dec 2009 09:00

Till en början kände jag inget förutom ont i armen. Några dagar senare låg jag med yrsel i ett par dagar, därefter har jag känt mig förkyld och hängig och denna vecka har jag haft magsjuka. Har varit sjukskriven fyra dagar på en månad nu och inte känt mig helt frisk en hel vecka sedan jag tog sprutan. (Jag brukar aldrig vara sjuk och har inte haft en enda sjukdag på tre år innan november månad).

Visst är det märkligt?! Har jag blivit mer mottaglig för sjukdomar sedan jag tog sprutan eller är det ren tillfällighet? Vad tror ni?/Karinaps. Som det känns just nu vet jag inte om jag törs ta andra sprutan...

Caroline

08 Dec 2009 21:15

Cecilia: skriv gärna när du tagit nummer två, det skulle vara intressant att höra om du reagerar som vid spruta nummer ett!Maggi: Hur resonerade din läkare då? Åh, så mysigt med frost. Det är så vackert. Håller dock med dig om att mörkret är jobbigt!Karina: Oj då, du reagerade starkt på vaccinet, det låter ju som om det var det som orsakade symtomen. Jag har några stycken på mitt arbete som reagerat som du, känt sig hängiga och haft skumma symtom. Precis som du beskriver, illamående, förkyld, yr och ont i öronen. Förstår dina tankar om spruta nummer två... berätta när du bestämt dig!Caroline

Kommentera

Publiceras ej